Skriv til Baby Brevkassen

Baby Brevkasse

Har du spørgsmål til Baby Brevkassen ?

Ønsker du at stille et spørgsmål og få et svar i min Baby brevkassen om BabyMassage eller til Baby med ondt i maven?

Sidder du med et spørgsmål til ZoneTerapeut & BabyMasssage instruktør Susan Lindhøj Mathiesen, så er du mere end velkommen til at skrive til Baby Brevkassen om alt der har med BabyMassage og ZoneTerapi til børn / Baby at gøre. Jeg svarer altid gerne på dine spørgsmål.

Da jeg får en del brevkassespørgsmål hver uge, kan jeg ikke garanteret at få et svar, men jeg gør alt, hvad jeg kan for at følge med og besvarer så mange som spørgsmål som overhovedet muligt.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen

Skriv og stil dit spørgsmål ved at gå længere ned på siden her og find kommentarfeltet. Her skriver du navn + email.

Det må gerne være et “Anonymt brevkasse navn” du selv finder på, du behøver altså ikke skrive dit rigtige navn. Din emailadresse skal dog være korrekt. Og bare rolig. Det er KUN mig, der kan se din emailadresse. Derefter stiller du dit brevkasse spørgsmål i kommentarfeltet.

Der er IKKE garanti for, at dit brevkasse spørgsmål bliver besvaret, da jeg får en hel del spørgsmål hver uge. Du kan hele tiden følge med her på “Følg med i brevkassen” og se, om netop dit spørgsmål er blevet besvaret.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og håber at kunne hjælpe dig og dit barn til en bedre hverdag.

Ønsker du hjælp NU eller vil du bare gerne i gang med at give babymassage, så tjek mine gratis kurser ud HER

der er flere forskellige og du kan downloade dem gratis med det samme. ⇢ ⇢⇢ Se dem alle her

Zoneterapeut Susan Lindhøj Mathiesen

Kærlig Hilsen

Susan Lindhøj Mathiesen

ZoneTerapeut med Fokus på Kolik & Forstoppelse