Semper dråber

By Susan Lindhøj | Andet

Har din baby ondt i maven? Så giv Semper dråber
Har din baby forstoppelse? Så giv Semper dråber
Har din baby kolik smerter? Så giv Semper dråber
Har din baby hård mave? Så giv Semper dråber

Er din baby ofte syg? Så giv Semper dråber
Er din baby ofte forkølet? Så giv Semper dråber

Lider din baby af astmatisk bronkitis? Så giv Semper dråber
Lider din baby af gentagne mellemørebetændelse? Så giv Semper dråber


Har din baby fået antibiotika? Så giv Semper dråber

Hvad er Semper dråber?

Semper dråber er et kosttilskud, der indeholder en mælkesyrebakterie kaldet 'Lactobacillus'. Denne mælkesyrebakterie kan man finde i modermælken og i babys tarmsystem. Du kan give din baby Semper dråber lige efter fødslen. De smager ikke af noget og er nemme at dosere. De kan gives på en ske eller sammen med mad og drikke. Semper dråberne er mest effektive, hvis de gives sammen med det sidste måltid før sengetid. Doseringen er 5 dråber pr. dag. 

OBS: Hvis din baby er i antibiotika/pencilin-behandling, må du ikke give Semper dråber sammen med medicinen, da det kan nedsætte virkningen af den medicinske behandling. 

Derfor skal du give din baby Semper dråber

Når baby har ondt i maven, skyldes det ofte, at der ikke er balance i tarmsystemet. Babys tarmsystem består af det, jeg kalder "de gode bakterier" og "de dårlige bakterier". Når baby har forstoppelse eller ondt i maven, er der for mange af de dårlige bakterier og for lidt af de gode bakterier. Derfor er det en god idé at give et tilskud af "de gode bakterier", for igen at skabe balance i tarmen. Det er her, at Semper dråber kommer ind i billedet. Semper dråber indeholder nemlig de "gode mælkesyrebakterier", der er med til at skabe balance i babys tarmsystem, så man undgår forstoppelse og ondt i maven. Mælkesyrebakterier er med til at opretholde en sund tarmflora hos din baby, så I undgår maveondt, hård mave, forstoppelse og skrigeture. 

Follow

About the Author

Susan Lindhøj - Zoneterapeut med Fokus på Kolik & Forstoppelse. Behandler og underviser forældre i ZoneTerapi og Massage.