Handelsbetingelser

Handels og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

 Zoneterapeut Susan Mathiesen, Vestvejen 6, 6400 Sønderborg Danmark

Kontakt mig på “Ullerupzoneterapi@live.dk “: Ullerupzoneterapi@live.dk

Alle priser er i danske kroner eks. moms, medmindre andet er angivet.

Personoplysninger: Vi videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Susan Mathiesen forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Brugsaftale: Produkter, der købes er udelukkende henvendt til Dem personligt og må kun benyttes af Dem og deres husstand. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet/produkterne. 

Det er heller ikke tilladt for Dem, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Køb af et online-produkt ved © Susan Mathiesen inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange ( E-bøger) og inden for 30 dage efter køb.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Susan Mathiesen. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre/ se dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Susan Mathiesen´s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse. Susan Mathiesen kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os.

Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til Ullerupzoneterapi@live.dk – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Abonnementsaftale: For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til “Ullerupzoneterapi@live.dk “:mailto:Ullerupzoneterapi@live.dk, eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer. Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Der er ikke returret på allerede betalte abonnementer.

Betaling: Betaling kan ske med Visa og Mastercard.

Priststigninger: Eventuelle prisstigninger på produkter sker med minimum med 3 måneders varsel og max. 1 gang om året.

Fysiske events : Ved aflysningen af kurser, events, foredrag og workshop tilbagebetales det fulde beløb, når Susan Mathiesen aflyser. Ved aflysning fra køber tilbagebetales det fulde beløb indtil 14 dage før kursusstart.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter: På Susan Mathiesens digitale produkter, er der ingen returret, men du har som køber stadig to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug. Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen. Levering sker umiddelbart efter betaling. Dette sker ved download via link tilsendt i email.